Objavljeno: 1. 12. 2022. u 12:45
Administrator

Ured za zaštitu zdravlja studenata Sveučilišta u Zagrebu izradio je „Informator o zdravstvenoj zaštiti studenata“ namijenjen studentima, primarno, kao pomoć pri pronalaženju zdravstvene zaštite u slučaju neodloživoga zdravstvenoga problema.

Osim adresara zdravstvenih ustanova koje pružaju žurnu zdravstvenu pomoć, naveden je i način na koji studenti mogu izabrati liječnike primarne zdravstvene zaštite u Zagrebu kao i ustanove koje im mogu pružiti specifične i preventivne mjere zdravstvene zaštite.

„Informator o zdravstvenoj zaštiti studenata“ možete pregledati na ovoj poveznici.

 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic