Objavljeno: 23. 11. 2022. u 16:20
Administrator

Dana 22. studenoga dvojica istaknutih hrvatskih znanstvenika i društvenih aktivista iz Kanade - dr. sc. Vladimir Bubrin i prof. dr. sc. Vinko Grubišić posjetili su Fakultet hrvatskih studija. S nastavnicima Odsjeka za kroatologiju i Odsjeka za demografiju i hrvatsko iseljeništvo razgovarali su o snažnijoj suradnji FHS-a i Hrvatske akademije Amerike, organizacije koja okuplja hrvatske intelektualce u SAD-u i Kanadi.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic