Objavljeno: 14. 11. 2022. u 14:18
Administrator

U knjižnici Fakulteta hrvatskih studija održat će se javno predavanje SPOMEN DAN VUKOVAR povodom obilježavanja  trideset i prve godišnjice sjećanja na Vukovar ´91, simbol herojstva i žrtve u Domovinskom ratu. Predavanje će se održati u utorak 15. studenoga 2022. godine s početkom u 12 sati.

Ovogodišnji SPOMEN DAN VUKOVAR posvećen je iznenadno preminulom vukovarskom branitelju, pukovniku Danijelu Rehaku, dugogodišnjem predsjedniku Hrvatskoga društva  logoraša srpskih koncentracijskih logora.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic