Objavljeno: 7. 11. 2022. u 14:05
Administrator

FHS Dubrovnik Expo 2022.

U Dubrovniku se na Dubrovnik EXPO 22 od 3. do 5. studenog 2022. godine, koji je centralni događaj u regiji koji promovira obrazovanje u organizaciji Centra za karijere mladih Dubrovnik u hotelu Rixos Premium Dubrovnik, uspješno predstavio Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu. Na jednom mjestu okupili su se gospodarstvenici, visokoobrazovne ustanove, centri izvrsnosti i ostali zainteresirani dionici što Dubrovnik EXPO 22 promiče u centralni događaj međusektorske suradnje u području obrazovanja. Sam događaj posjetilo je 3500 mladih iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja s ciljem pružanja prilike za njihov osobni, profesionalni i društveni razvoj. Doc. dr. sc. Katarina Dadić, o.d. prodekana za nastavu i studente Fakulteta hrvatskih studija sudjelovala je u panelu Drugo lice TikToka.

Dubrovnik EXPO 2022.

Dubrovnik EXPO 2022.

Dubrovnik EXPO 2022.

Dubrovnik EXPO 2022.

Dubrovnik EXPO 2022.

Dubrovnik EXPO 2022.

Dubrovnik EXPO 2022.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic