Objavljeno: 3. 11. 2022. u 14:47
Sanja Blažević

Ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Radovan Fuchs i državni tajnik u Ministarstvu znanosti i obrazovanja Ivo Šušak primili su u četvrtak, 3. studenoga 2022. izaslanstvo Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu u sastavu: o. d. dekana prof. dr. sc. Stjepan Ćosić, voditeljica poslijediplomskoga studija na Odsjeku za povijest i kandidatkinja za dekanicu Fakulteta izv. prof. dr. sc. Vlatka Vukelić i o. d. pročelnika Odsjeka za filozofiju i kulturologiju prof. dr. sc. Pavo Barišić. Na sastanku je bilo riječi o aktualnom stanju i razvojnim perspektivama Fakulteta hrvatskih studija.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic