Objavljeno: 27. 10. 2022. u 12:41
Administrator

Hrvatska kapucinska provincija sv. Leopolda Bogdana Mandića i Slovenska kapucinska provincija priređuju međunarodni znanstveni skup povodom 210. obljetnice smrti patra Gregura Kapucina, koji će se održati u petak 28. listopada 2022. s početkom u 9,00 sati u Velikoj dvorani Matice hrvatske (Matičina 2). Na skupu će sudjelovati prof. emer. dr. sc. Alojz Jembrih, te s Odsjeka za kroatologiju doc. dr. sc. Ivana Kresnik i asistent Petar Ušković Croata.

Plakat i programska knjižica.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic