Objavljeno: 14. 10. 2022. u 11:24
Administrator

Zaklada Friedrich-Naumann Za slobodu. Zapadni Balkan u suradnji s Međunarodnim programom za istraživanje europske kulture i obrazovanja i za njemačke studije Fakulteta hrvatskih studija, Sveučilište u Zagrebu organiziraju međunarodnu radionicu – program za 12 mladih novinara i studenata komunikologije / novinarstva „Medijska etika – društveni mediji – kvalitetno novinarstvo". Više informacija o programu možete pronaći na poveznici / privitcima na hrvatskom i njemačkom:

Međunarodna_novinarska_radionica-program.pdf

Workshop_Nachwuchsjournalisten.pdf

Vrijeme održavanja: 4. studenoga 2022. od 17.00 do 20.30 sati i subota 5. studenoga od 9.00 do 19.00 sati

Mjesto održavanja: Fakultet hrvatskih studija, Borongajska 83d, 10 000 Zagreb

Predavači: dr. sc. Thomas Brey (dugogodišnji dopisnik dpa, Njemačka), dr. sc. Petra Pansegrau (Sveučilište Bielefeld, Njemačka) i prof. dr. Danijel Labaš (Hrvatsko katoličko sveučilište, Hrvatska)

Polaznici: 12 mladih novinara i studenata komunikologije i novinarstva

Prijave do 30. listopada 2022. molimo poslati na: danijel.labas@unicath.hr i/ili dlabas@hrstud.hr. Uz prijavu molimo priložiti i kratki životopis s motivacijskim pismom.

Po završetku programa polaznicima će biti uručene potvrde o sudjelovanju, a za subotu 5. studenoga 2022. predviđen je catering za ručak.

Prof. dr. sc. Siegfried Gehrmann i prof. dr. sc. Danijel Labaš

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic