Objavljeno: 12. 10. 2022. u 15:59
Administrator

U akademskoj godini 2022./2023. došlo je do promjene softvera Merlina na Moodle 4.0, ranije se rabio Moodle 3.x.

Najveća promjena, koja zbunjuje korisnike je to što se popis vaših e-kolegija više ne nalazi na početnoj stranici kad se prijavite na Merlin, nego se na početnoj stranici nalazi ili "prazna" stranica:

Moja naslovnica
slika 1., Merlin ak. godina 2022./2023., Moja naslovnica

 

ili velika količina teksta koja nema nikakve veze s vašim predmetima, odnosno e-kolegijima predmeta koje slušate ili predajete na fakultetu:
 

Naslovnica
slika 2., Merlin ak. godina 2022./2023., Naslovnica

 

- No rješenje postoji!

 

Moji e-kolegiji
slika 3., Merlin ak. godina 2022./2023., Izbornik Moji e-kolegiji


Klikom na tekst (poveznicu) "Moji e-kolegiji" u izborniku na vrhu stranice otvara se stranica na kojoj se nalazi popis "izgubljenih" e-kolegija koje slušate u tekućoj akademskoj godini.


Dodatne upute:  https://www.fhs.unizg.hr/elektronicke_usluge/merlin

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic