Objavljeno: 11. 10. 2022. u 16:03
Administrator

Na Fakultetu hrvatskih studija održan je u petak, 7. listopada 2022. radni sastanak o suradnji u provedbi međunarodne mobilnosti studenata i nastavnika.

Na sastanku su sudjelovali članovi Upravnog odbora Fondacije za mobilnost nastavnika i studenata Federacije Bosne i Hercegovine:  profesor Semir Šejtanić (predsjednik), profesor Adnan Hadžimuratović i profesorica Anita Lukenda, (članovi) Upravnog odbora Fondacije, a s Fakulteta hrvatskih studija: o.d. dekana akademik Stjepan Čosić, o.d. prodekanice za karijerni razvoj i cjeloživotnu naobrazbu doc. dr. sc. Ivana Greguric, o.d. prodekana za znanost prof. dr. sc. Neven Hrvatić, >koordinatorica za studente s invalidnošću doc. dr. sc. Iva Ivanković i voditelj Službe za nastavu i studente Josip Papak, mag.hist.

Osim što su predstavljene aktivnosti Fondacije za mobilnost studenata i nastavnika Federacije Bosne i Hercegovine https://www.mobilnost.ba/ kroz potporu realizaciji programa međunarodne akademske i studentske mobilnosti i razmjene, poticanje i stimuliranje mobilnosti studenata i nastavnika, razvoja i unapređenja visokog obrazovanja u Federaciji Bosne i Hercegovine, dogovorena je i konkretna suradnja u području internacionalizacije i poboljšanja kvalitete visokoga obrazovanja, provedbe programa EU, obavljanja studenske prakse u inozemstvu, kao i mobilnosti studenata i nastavnika Fakulteta hrvatskih studija u Federaciji Bosne i Hercegovine.

 

 

 

 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic