Objavljeno: 22. 7. 2022. u 12:42
Josip Papak

Na prijedlog Studentskoga zbora Fakulteta hrvatskih studija i Dekanskoga kolegija Fakultetsko vijeće Fakulteta hrvatskih studija na 43. sjednici održanoj 20.–22. srpnja 2022. donijelo je Odluku o ukidanju indeksa kao službene studentske isprave.

Kako bi se smanjile obveze studenata, nastavnika i administracije koje se odnose na indeks kao studentsku ispravu (vođenja evidencije o nazočenju nastavi, dobivanje potpis i dr.) donesena je Odluka o ukidanju indeksa koju možete pronaći ovdje.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic