Objavljeno: 22. 6. 2022. u 11:22
Administrator

Na Fakultetu hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu upravo se održava drugi po redu znanstveni skup na temu komunističkih zločina. Izravni video prijenos moguće je pratiti na poveznici:

https://www.youtube.com/watch?v=adveM-nPGnE

Dobrodošlicu sudionicima znanstvenoga skupa u ime dekana Fakulteta hrvatskih studija uputila je članica organizacijskoga odbora doc. dr. sc. Vlatka Vukelić. Rekla je da o važnosti teme komunističkih zločina dovoljno govori dolazak velikog broja sudionika na neradni dan koji su svjesni važnosti ove teme. Skup je pozdravio direktor Zaklade Konrad Adenauer Holger Haibach i predsjednik Organizacijskoga odbora doc. dr. sc. Vladimir Šumanović.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic