Objavljeno: 18. 5. 2022. u 08:13
Administrator

U okviru projekta „Istraživanje razine znanja hrvatskoga jezika kod djece koja polaze Hrvatsku nastavu u Bavarskoj i Baden-Wurttembergu“, u utorak 17. svibnja 2022. u Poingu u Bavarskoj održan je Okrugli stol „Hrvatska nastava u Bavarskoj koordinaciji – otvorena pitanja“.

U radu Okrugloga stola aktivno je sudjelovalo pet učiteljica Hrvatske nastave u Bavarskoj, njihova koordinatorica Mateja Kocijan, predstavnik roditelja i asistentica Lidija Bogović.

Okrugli je stol idejno zamislila i vodila prof. Sanja Vulić, a organizirala Mateja Kocijan. Izneseno je niz zanimljivih zapažanja i konstruktivnih prijedloga. Svi sudionici izrazili su veliko zadovoljstvo susretom, razgovorom i raspravom.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic