Objavljeno: 13. 5. 2022. u 15:08
Administrator

Na Fakultetu hrvatskih studija 12. svibnja 2022. održana je mentorska radionica za mentore na poslijediplomskom doktorskom studiju kroatologije. Predavanje je održala prof. dr. sc. Anđela Frančić s Odsjeka za kroatistiku Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
Nakon jednosatnoga predavanja uslijedila je zanimljiva rasprava tijekom koje su mentori razmijenili svoja iskustva i naznačili ideje poboljšanja mentoriranja na doktorskim studijima.
Mentorska radionica dio je sustava osposobljavanja mentora na doktorskim radovima.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic