Objavljeno: 13. 4. 2022. u 09:16
Administrator

U četvrtak 7. travnja 2022. u Generalnom konzulatu Republike Hrvatske u Pečuhu održan je sastanak o dosadašnjoj i budućoj suradnji između Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu i hrvatskih odgojno-obrazovnih ustanova u Mađarskoj. Na sastanku su sudjelovali Drago Horvat, generalni konzul Republike Hrvatske u Mađarskoj sa sjedištem u Pečuhu i konzularnim ovlastima nad konzularnim područjem koje obuhvaća Bačko-kiškunsku, Baranjsku i Šomođsku županiju, konzul savjetnik Neven Marčić, pročelnica Odsjeka za kroatologiju Fakulteta hrvatskih studija prof. dr. Sanja Vulić i asistentica Lidija Bogović. Dosadašnja suradnja ocijenjena je vrlo uspješnom.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic