Objavljeno: 8. 4. 2022. u 12:30
Uređeno: 8. 4. 2022. u 12:39
Davor Trbušić

Fakultet hrvatskih studija i Laudato televizija sklopili su u petak 8. travnja 2022. u Velikoj vijećnici Fakulteta Ugovor o provođenju studentske prakse za studente preddiplomskoga i diplomskoga studija komunikologije.

Ugovor su potpisali dekan Fakulteta izv. prof. dr. sc. Ivo Džinić i direktorica Laudato televizije Ksenija Abramović, a svečanosti potpisivanja prisustvovali su pročelnik Odsjeka za komunikologiju prof. dr. sc. Danijel Labaš i koordinator studentske prakse dr. sc. Davor Trbušić.

„Raduje me što smo danas potpisali vrlo vrijedan ugovor o suradnji Fakulteta hrvatskih studija i Laudato televizije. Dokaz je to kontinuiteta suradnje Fakulteta s medijskim kućama, ali i nastojanja da našim studentima komunikologije, uz teorijska znanja, otvorimo i mogućnost studentske prakse koja će ih pripremiti za tržište rada. Suradnja s Laudato televizijom mi je posebno draga zbog vrijednosti koje ta medijska kuća promiče“, izjavio je dekan Džinić.

Direktorica Abramović istaknula je zadovoljstvo što se tradicija suradnje Laudato televizije s fakultetima nastavlja. „Vjerujem da će suradnja biti plodonosna te se nadamo da će studenti koji budu dolazili na praksu jednoga dana postati i naši stalni suradnici ili djelatnici. Lijepo je otvoriti vrata mladosti“, zaključila je Abramović.

Potpisivanjem ovoga ugovora Laudato televizija postala je treća televizijska kuća, uz Hrvatsku radioteleviziju i Novu TV, koja studentima komunikologije Fakulteta hrvatskih studija nudi mogućnost ostvarivanja prakse.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic