Objavljeno: 6. 4. 2022. u 16:45
Administrator

Na Veliki utorak 12. travnja 2022. u 19.30 dođite na Jordanovac 110 na humanitarni koncert „Glazbom i stihom za Ukrajinu“. Koncert će se održati u dvorani „Antun Bauer“ Fakulteta filozofije i religijskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

Koncert priređuju Institut za crkvenu glazbu Katoličkoga bogoslovnoga fakulteta i Fakultet filozofije i religijskih znanosti, a na programu su djela Josepha Haydna („Sedam posljednjih Kristovih riječi na križu“) i Tarasa Ševčenka („Ta dokle, Gospodine, dokle ćeš me zaboravljati? Dokle ćeš skrivati lice od mene?“, „Nasljedovanje 11. Psalmu“, „Kavkaz“ i „Neofiti“).

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic