Objavljeno: 6. 4. 2022. u 11:05
Josip Papak
10. Stručni skup Psihologija u Praksi

Klub studenata psihologije "Feniks" vas poziva na deseti po redu stručni skup PuP - Psihologija u Praksi, koji će se održati od 7. do 9. travnja, ove godine u online formatu!

Na vašim malim i velikim ekranima, u sklopu predavanja, radionica i panel diskusije, imat ćete priliku čuti iskustva više od 20 psihologa - stručnjaka iz više od deset područja struke, uključujući kliničku, organizacijsku i školsku psihologiju, psihologiju ovisnosti, vojnu psihologiju i neuroznanost.

Sudjelovanje je i dalje besplatno i otvoreno za svu javnost, ali ove godine je broj sudionika ograničen - stoga pratite naše obavijesti i prijavite se na vrijeme!

Informacije o prijavama, predavačima i programu objavljujemo na stranici Facebook događaja: https://fb.me/e/1jMFHP5l8 te na našem Instagram profilu @kspfeniks.

Psihologija u Praksi stručni je skup koji se održava već desetu godinu. Riječ je o trodnevnom nizu izlaganja stručnjaka iz psihologijske prakse, organiziranih s ciljem upoznavanja studenata s mogućnostima nakon završetka studija; upoznavanjem s tržištem rada, mogućnostima zapošljavanja te izazovima koji ih očekuju pri stupanju u radni odnos:

– konkretnim radnim zadatcima;

– strukama s kojima se usko surađuje;

– odgovornošću i donošenjem odluka na radnom mjestu;

– specifičnim vještinama koje su nužan preduvjet ili koje će tek trebati usvojiti.

Na taj se način studentima približava objektivno razmatranje potencijalnoga budućega usmjerenja (izbora kolegija tijekom studija u svrhu profiliranja) i konkretne uloge psihologa u zajednici i društvu.

Ciljevi skupa Psihologija u Praksi dugoročni su i obuhvaćaju:

1) upoznavanje i razumijevanje različitosti, ali i poveznica teorije i prakse,

2) povezivanje i planiranje buduće suradnje studenata psihologije sa stručnjacima iz prakse,

3) profesionalno (karijerno) usmjeravanje studenata,

4) pobuđivanje interesa i za manje eksponirane sektore praktičnoga rada,

5) pobuđivanje interesa studenata za kolegije koji će ih usmjeriti ka željenom području praktičnoga rada.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic