Objavljeno: 24. 3. 2022. u 11:44
Administrator

Asja Bužimkić

Dragi naš prijatelju, otišao si zaista prerano. I sve si nas ostavio bez riječi. Nakon ovakva događaja vjerujem da ni najsnažniji među nama ne mogu podnijeti ovaj gubitak. Bio si jedan jedini. Tvoje veselje i glas vječno će biti zapamćeni. Od trenutka kad smo te upoznali vidjeli smo da si duša od čovjeka. Ostavio si veliki trag iza sebe. Stvorili smo predivne uspomene. Bio si jedan od nas. Bio si istinski prijatelj i srce svakoga zajedničkoga trenutka. Kroz godine zajedničkoga studiranja, svo vrijeme provedeno s nama stavljao si tuđu sreću ispred svoje. Uvijek si bio uz nas, podrška i osoba od povjerenja. Uvijek raspoložen i nasmijan i s rješenjem za sve. Volio si život, prirodu i boravak u njoj. Učio si nas uživati u malim trenutcima. Sa svakom pahuljom snijega bio si sve sretniji. Imao si radost djeteta.

Dragi Jerko, dani bez tebe bit će teški, ali tvoj duh bit će vječno uz nas. Znamo da si sad na nekom boljem mjestu. I nadam da nas čekaš, da i tamo gore popijemo još koju cedevitu skupa.

Ovo nije zbogom, nego samo doviđenja.

Prijatelju, vidimo se!

 

Na komemoraciji 24. ožujka 2022.
Asja Bužimkić, studentica druge godine preddiplomskoga studija povijesti i filozofije i kulture

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic