Objavljeno: 16. 3. 2022. u 14:27
Uređeno: 16. 3. 2022. u 14:29
Administrator
Humanitarna akcija - Studenti uz...

Udruga studenata komunikologije ,,Agenda“ pokrenula je humanitarnu akciju za pomoć izbjeglim studentima iz Ukrajine. Akcija je započela u ponedjeljak, 14. ožujka, i traje do 18. ožujka. Svoje donacije možete ostaviti u navedenom periodu u glavnoj zgradi fakulteta, ispred porte, od 9.30 do 14.00 h. U prethodnim danima akcije, prikupljen je pozamašan iznos kojim ćemo osigurati higijenske potrepštine za već dosadašnje, ali i buduće studente iz Ukrajine. Zahvaljujemo se svim dosadašnjim donatorima i ovim putem pozivamo i druge da se priključe.

 

Svaka kuna se broji! Iznos nije bitan! Pomoći možeš i ti!

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic