Objavljeno: 1. 10. 2021. u 13:22
Administrator

Objavljen je Izvedbeni nastavni plan integriranoga, preddiplomskih i diplomskih studija Fakulteta hrvatskih studija u XXX. akademskoj godini 2021./2022. Uz popratne informacije o studiranju na Fakultetu hrvatskih studija u knjizi se nalaze popisi obveznih i izbornih predmeta na studijima: demografije i hrvatskoga iseljeništva, filozofije i kulture, filozofije, hrvatskoga latiniteta, komunikologije, kroatologije, povijesti, psihologije i sociologije, imena nastavnika i raspored po semestrima.

Plan se u PDF-u može preuzeti ovdje.

naslovnica INP-a

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic