Objavljeno: 29. 5. 2021. u 18:39
Administrator

rokovi

Na stranici rokovi.fhs.hr studentima i nastavnicima na raspolaganju je još lakše pretraživa baza podataka s terminima ispita do kraja akademske godine. U njoj su dostupni svi kolegiji na Fakultetu hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu. Rokovi se sada mogu pretraživati i prema nadnevku ispita te, kao i do sada, prema nazivu kolegija i nastavnikovu prezimenu.

U ljetnom roku (od 7. lipnja do 9. srpnja 2021.) studentima je na raspolaganju 1439 rokova. Najviše je ispitnih termina utorkom, pa srijedom, ponedjeljkom i četvrtkom, a najmanje petkom i subotom.

Aplikacija je djelo voditelja Računalne službe Fakulteta hrvatskih studija, nastavnici su dali rokove, a popis ažurira Služba za nastavu i studente.

Podsjećaju se studenti da je prije izlaska na ispit mudro iskoristiti konzultacije s profesorom. Nastavnici i suradnici primaju studente najmanje sat vremena svaki tjedan za vrijeme nastave i za vrijeme ispitnih rokova, fizički u vrijeme naznačeno pred kabinetom i na mrežnim stranicama ili prema dogovoru na daljinu.

Pozivaju se studenti da na vrijeme odjave ispit na koji ne kane izaći, za svoje dobro i iz obzira prema drugim kolegama. Naime, u zadnje vrijeme porastao je broj ispita na koje se studenti ne pojave, pa je sve češće polaganje po četvrti put (tada pred tročlanim povjerenstvom) i nepotrebno dovođenje u pitanje prava na nastavak studiranja.

Svima želim dobre ispitne rokove!

prodekan za nastavu i studente

Dario Vučenović

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic