Objavljeno: 13. 4. 2021. u 10:03
Josip Papak

Izborno povjerenstvo Fakulteta hrvatskih studija za studentske izbore utvrdilo je konačne rezultate izbora za Studentski zbor Fakulteta hrvatskih studija.

Konačni rezultati izbora za Studentski zbor Fakulteta hrvatskih studija

Mandati članova Studentskoga zbora Sveučilišta i studentskih zborova njegovih sastavnica započinju s prvim danom naredne akademske godine u odnosu na akademsku godinu u kojoj su izbori održani, te traju dvije akademske godine ili prestaju temeljem uvjeta propisanih Zakonom o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS