Objavljeno: 6. 4. 2021. u 12:52
Administrator

Povjerenstvo za provedbu postupka izbora dekana Fakulteta hrvatskih studija objavljuje da se na poziv Fakultetskoga vijeća od 19. ožujka 2021. zainteresiranima koji ispunjavaju uvjete za izbor dekana da podnesu prijavu uz stručni životopis, program rada i potporu potpisa 35 nastavnika Fakulteta hrvatskih studija prijavio 1 (jedan) pristupnik: izv. prof. dr. sc. Ivo Džinić.

Povjerenstvo je utvrdilo da je prijava izv. prof. dr. sc. Ive Džinića valjana, potpuna i pravodobna te ju je sa svojim Izvješćem uputilo dekanu da ih dostavi članovima Fakultetskoga vijeća radi usmenoga izlaganja predloženika na sjednici Fakultetskoga vijeća i glasovanja o suglasnosti na program rada.

Izvješće o utvrđivanju pristiglih prijava na poziv za izbor dekana i o utvrđivanju popisa predloženika za dekana

Prijava predloženika za dekana izv. prof. dr. sc. Ive Džinića

Program rada predloženika za dekana izv. prof. dr. sc. Ive Džinića

Pismo s potpisima potpore predloženiku za dekana izv. prof. dr. sc. Ive Džinića

Stručni životopis izv. prof. dr. sc. Ive Džinića

 

U Zagrebu, 6. travnja 2021.

prof. dr. sc. Mirjana Matijević Sokol

predsjednica Povjerenstva za provedbu postupka izbora dekana Fakulteta hrvatskih studija

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic