Objavljeno: 28. 1. 2021. u 12:50
Josip Papak

Zbog osobitih okolnosti epidemije i potresa, a na inicijativu Studentskoga zbora Fakulteta hrvatskih studija, Fakultetsko vijeće Fakulteta hrvatskih studija na sjednici održanoj 25. - 27. siječnja 2021. donijelo je Odluku o uvođenju dodatnoga ispitnoga termina u redovitom zimskom ispitnom roku ak. god. 2020./2021.

Pozivaju se nastavnici Fakulteta hrvatskih studija da Službi za nastavu i studente do 29. siječnja 2021. dostave dodatni termin zimskoga ispitnoga roka u razdoblju između 1. i 19. veljače 2021.

Razmak između ponuđenih termina ispita mora biti najmanje sedam (7) dana.

Preduvjet je za izlazak na ispit odslušan predmet.

Pozivaju se nastavnici da pokažu razumijevanja i iziđu u susret mogućim zamolbama studenata vezanima uz objektivne razloge (epidemija, potres, koncentracija i kolizija ispitnih rokova) te da im prilagode termin izlaska na ispit.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS