Objavljeno: 8. 1. 2021. u 15:17
Josip Papak

REZULTATI BOŽIĆNOG FOTO NATJEČAJA

POBJEDNIČKA FOTOGRAFIJA MIE MATAIĆ

Dragi svi,

Nakon pomnog pregleda i ocjenjivanja svih pristiglih fotografija za naš prvi foto natječaj naš peteročlani  žiri je odabrao najljepšu božićnu fotografiju!

Našem žiriju iznimno se svidjela fotografija Mie Mataić koja je i pobjednik našeg prvog foto natječaja.

Žiri je ovako komentirao pobjedničku fotografiju:
Ova fotografija navela nas je na samopropitkivanje biti Božića. Stavljajući fokus na ono bitno, uz podton obiteljske atmosfere, iskazala je najviše emocija i ostavila je veliki dojam na gotovo svakog člana žirija. Htjeli bismo se zahvaliti autoru čija se prisutnost iznimno osjeti, što je ujedno bio dodatan razlog za donošenje ovakve odluke.

 

Pobjednica će biti nagrađena jednim rokovnikom i platnenom torbom za kupovinu s logotipima Udruge te jednom knjigom.

 

Čestitamo našoj pobjednici i zahvaljujemo se svima koji su poslali svoje fotografije na naš natječaj!

 

Studia Croatica

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS