Objavljeno: 30. 12. 2020. u 15:53
Administrator

 

Fakultet hrvatskih studija – uključite se u veliki lanac dobrote!
 
Poštovane kolegice i poštovani kolege, drage nastavnice i dragi nastavnici, djelatnice i djelatnici, drage studentice i i dragi studenti!
 
Studenti Fakulteta hrvatskih studija svake su godine za božićne, novogodišnje i uskrsne blagdane, ali i u drugim prigodama velikodušno organizirali humanitarne akcije za pomoć potrebitima u različitim životnim okolnostima i teškoćama. I na tom smo kao Fakultet uvijek bili izrazito ponosni!

U ovo doba mnogi su od njih – kako studentice i studenti, tako i naše nastavnice i naši nastavnici, te vanjski suradnici u potrebi zbog potresa koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju, njezine gradove, mjesta i sela. Materijalne su potrebe velike.

Zato smo se odlučili potaknuti vas da preko Caritasa Sisačke biskupije pomognete svima nastradalima od potresa, među kojima su i naše studentice i studenti, nastavnice i nastavnici, djelatnici i vanjski suradnici Fakulteta hrvatskih studija kako bismo svima njima iskazali svoju blizinu u ovo teško vrijeme.

Svoju donaciju možete uplatiti na račun Caritasa Sisačke biskupijeŽiro račun: HR1024070001100357106 (OTP banka). (model: 00, poziv na broj: OIB uplatitelja, svrha: Pomoć nastradalima od potresa).
Swift code za uplate iz inozemstva: OTPVHR2X
 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic