Objavljeno: 23. 12. 2020. u 13:54
Josip Papak

Povodom obilježavanja blagdana Božića, a inspirirani predivnim fotografijama po društvenim mrežama, Udruga studenata Studia Croatica odlučila je pokrenuti jedan natječaj kojim bi započela potragu za najljepšom božićnom fotografijom. U natječaju mogu sudjelovati svi, a kriterij je jednostavan, morate osobno uslikati najbolju božićnu fotografiju u Hrvatskoj.

Svi sudionici mogu poslati po dvije fotografije do 30. prosinca 2020., a odbor sastavljen od pet članova će odabrati najljepšu fotografiju, odnosno pobjednika ili pobjednicu. Fotografije šaljite na hrstud.studiacroatica@gmail.com, a odbor će zaprimljene fotografije dobiti u šifriranim mapama kako bi identitet autora ostao anoniman do donošenja odluke.

Pobjednik će biti nagrađen jednim rokovnikom i platnenom torbom za kupovinu s logotipima Udruge te jednim poklonom koji ostaje iznenađenje, a fotografija će biti javno objavljena na svim stranicama Udruge studenata Studia Croatica te na stranici Fakulteta hrvatskih studija.

Stoga, budite kreativni i za ovaj Božić!

 

Srdačno,

Udruga studenata Studia Croatica

 

Više o Studia Croatica možete pročitati na službenoj web stranici, službenoj Facebook stranici i službenoj Instagram stranici.

 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic