Objavljeno: 11. 12. 2020. u 16:22
Sanja Blažević

Povodom prve obljetnice proglašenja Hrvatskih studija fakultetom, studenti su nagrađeni dekanovim nagradama i priznanjima.

Iako zbog trenutne situacije službene dodjele nije bilo, studenti su preuzeli svoje nagrade u nešto skromnijem i spontanijem okruženju. Prilikom preuzimanja, dekan prof. dr. sc. Pavo Barišić je pozdravio studente, uputio čestitke i nekoliko riječi ohrabrenja za daljnji rad i ustrajnost. Studenti su Dekanu ukratko ispričali svoje daljnje planove i vizije te napomenuli kako je ova nagrada samo dodatan poticaj za nastavak njihovog djelovanja. Nagrađeni studenti tom su se prilikom fotografirali s Dekanom i na taj način ovjekovječili ovaj ponosan, premda ceremonijalno skroman prvi Dan Fakulteta hrvatskih studija.


Odluku o Dekanovoj nagradi i priznanju.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic