Objavljeno: 12. 11. 2020. u 14:36
Josip Papak

Poštovani diplomantice i diplomanti,

obavještavamo vas da je Dekanski kolegij 5. studenoga 2020. odlučio da se zbog epidemije COVID-19 odgađa svečana promocija diplomanata Fakulteta hrvatskih studija.

S obzirom na donesene protuepidemijske mjere promocija bi se morala održati uz nošenje maski, bez prisustva pratnje, roditelja i prijatelja, u znatno manjim grupama nego što je to bio običaj prethodnih godina, a što bi ostavilo traga na svečanost i doživljaj promocije.

Promocija će se održati prvom povoljnom prilikom, čim okolnosti dopuste, o čemu ćemo vas na vrijeme obavijestiti.

Sve upite vezane uz svečanu promociju i izdavanje diploma možete poslati na e-adresu: imarkulin@hrstud.hr.

Čuvajte se, ustrajte u savjesnom ponašanju i ostanite zdravi u duši i tijelu.

Želim vam da uspješno proživite ovo izazovno vrijeme te sebi i drugima pokažete koliko ste toga dobroga i vrijednoga naučili na Fakultetu hrvatskih studija.

Srdačan pozdrav,

Dario Vučenović

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS