Objavljeno: 8. 11. 2020. u 23:23
Administrator


Znanstveni kolokvij na temu "Razgovori o antičkoj kulturi"

Udruga studenata Fakulteta hrvatskih studija "Studia Croatica" organizira znanstveni kolokvij na temu "Razgovori o antičkoj kulturi" koji će se održati 10. studenog 2020. s početkom u 10 sati u Knjižnici Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu. 

Budući da će se poštivati epidemiloške upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Sveučilišta u Zagrebu, molimo sve zainteresirane da nas kontaktiraju i rezerviraju svoje mjesto, jer će broj mjesta biti ograničen na trideset osoba. 

Kontaktirati nas možete putem Facebooka, Instagrama ili e-maila: hrstud.studiacroatica@gmail.hr 

Program znanstvenog kolokvija u PDF-u.

 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic