Objavljeno: 21. 10. 2020. u 09:49
Administrator
Nakon promjene, nova zaporka za e-poštu postaje aktivna nakon najviše 3 minute.

 

Poštovani,
ako ne možete pristupiti svom računu e-pošte s postojećom zaporkom (onom koju rabite za Merlin i Studomat ili Nastavnički portal), molim slijedite upute:

1.   Kliknite na https://croaticum.hrstud.hr/ldap/user/, prijavite se (unesite svoju korisničku oznaku - svoj elektronički identitet AAI@Edu.Hr) i vašu zaporku.

2.   Kliknite na gumb Promjena zaporke

Promjena
        zaporke


3.     Potom u prvo polje upišite staru zaporku, a u slijedeća dva retka novu i kliknite na gumb Promjeni. Da bi se zaporka promijenila, u oba polja za upis nove zaporke mora biti upisana ISTA zaporka.

nova
        zaporkaNapomena:

Savjetujemo da gornji postupak obavite dva puta, prvo promjenu na novu zaporku, a potom na staru, kako ne bi morali mijenjati zaporku na svim uređajima na kojima čitate e-poštu/pristupate Merlinu (računalo na poslu, kod kuće, mobitel).

Ako ga obavite jednom, bit će potrebno promijeniti zaporku na svim uređajima na kojima čitate e-poštu/pristupate Studomatu/Merlinu.

Nakon promjene, nova zaporka za e-poštu postaje aktivna nakon najviše 3 minute.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic