Objavljeno: 27. 12. 2018. u 10:57
Administrator

Universitas

U 110. broju hrvatskim sveučilišnih novina Universtitas može se pročitati: Razgovor s prof. Tadom Jurićem o iseljavanju Hrvata u Njemačku (str. 17), Prikaz knjige o životu u doba kiborga doc. Ivane Greguric (str. 19), Izvješće s konferencije o migracijama i razgovor organizatoricom dr. Marinom Perić Kaselj (str. 22), Počasni doktorat Sveučilišta u Zagrebu Danielu Hagegeu (str. 2), Izvješće sa sjednice Rektorskoga zbora (str. 4-5), Dan kvalitete Sveučilišta u Zagrebu (str. 7), Slavljenički tramvaj o 350. obljetnici Sveučilišta u Zagrebu (str. 7), Dan Ekonomskoga fakulteta (str. 8), Promocija inozemnih doktora znanosti Sveučilišta u Zagrebu (str. 10), Vijesti iz hrvatskoga sveučilišnoga športa (str. 12-13), Okrugli stol HAZU o biomedicini (str. 14), Razgovor s novim voditeljem kulture SC-a Davorom Šišmanovićem - (str. 15), Tribina u povodu stote nagrade za inovacije Sveučilištu u Zagrebu (str. 16) i Studentski pogled na Smotru Sveučilišta u Zagrebu (str. 24).

PDF broja 110 može se preuzeti ovdje.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic