Objavljeno: 23. 10. 2020. u 09:39
Uređeno: 23. 10. 2020. u 09:41
Sanja Blažević

Dekan Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagreb prof. dr. sc. Pavo Barišić i predstojnik Odsjeka za demografiju i hrvatsko iseljeništvo doc. dr. sc. Stjepan Šterc gostovali su u emisiji Hrvatske radiotelevizije Dobro jutro Hrvatska u četvrtak, 22. listopada 2020. Gostovanje je bilo u povodu organiziranja prve međunarodne znanstveno – stručne konferencije „Gastarbajterska iseljenička poema – od stvarnosti do romantizma“  na Fakultetu hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu 19. i 20. listopada 2020.

Izjave dekana prof. dr. sc. Pave Barišića i doc. dr. sc. Stjepana Šterca možete vidjeti ovdje.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS