Objavljeno: 16. 3. 2020. u 13:49
Administrator

Zbog opterećenosti sustava molimo budite strpljivi i uporni.

Vaš će vam nastavnik javiti na koji način izvodi nastavu na daljinu. Ako ne dobijete obavijest, pišite mu na službenu e-adresu i na znanje: kvaliteta@hrstud.hr.

Nastavnicima je u izvođenju nastave na daljinu preporučeno služenje sljedećim sustavima.

 

I. Sustav za učenje na daljinu MERLIN

Prijavite se preko svoje AAI-adrese prijave na https://moodle.srce.hr/2019-2020/. Kratke upute za korištenje sustava MERLIN možete pročitati na https://www.hrstud.unizg.hr/images/50041150/kratke_upute_o_merlinu_3_7.pdf, malo šire na https://www.hrstud.unizg.hr/images/50041150/MERLIN.pdf, a dvominutni video-zapis pogledati na: https://www.youtube.com/watch?v=sTExSvpXotI.

 

II. Ostali sustavi za izvođenje nastave na daljinu

Osim preko Merlina nastava se može izvoditi preko platformi (webinari):

  1. Adobe Connect, https://www.adobe.com/products/adobeconnect.html
  2. Google Hangouts, https://hangouts.google.com/
  3. Zoom, https://zoom.us/
  4. 365 Office direktno (ne preko Merlina ili Srca): https://www.office.com/?omkt=hr-HR, Microsoft Teams: https://products.office.com/hr-hr/microsoft-teams/group-chat-software
  5. Facebook
  6. Skype (video-konferencija)
  7. YouTube (snimljeno predavanje).

 

III. Mrežna stranica Fakulteta hrvatskih studija

Nastava se može pratiti preuzimanjem materijala s Repozitorija kolegija na mrežnim stranicama Fakulteta, ako vas nastavnik uputi.

U komunikaciji s nastavnicima služite se službenom adresom @hrstud.hr. Ako se pojave poteškoće, možete se javiti na informaticar@hrstud.hr.

O održanoj nastavi i njezinu praćenju vodi se evidencija.

 

U Zagrebu, 16. ožujka 2020.

             Dekan

Prof. dr. sc. Pavo Barišić

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS