Objavljeno: 25. 10. 2023. u 13:06
Danijela Vnučec Grdović
Najava: Erasmus+ stručna praksa, 2....

ovim putem kratko javljamo: u pripremi je 2. krug natječaja za Erasmus+ stručnu praksu za ak. god. 2023./24. Kratka obavijest može se naći i na mrežnim stranicama, ovdje.

Natječaj planiramo objaviti u prvoj polovici studenog 2023.

Prijavna dokumentacija za natječaj neće se dostavljati fizički već samo u digitalnom obliku, uz Vašu suradnju.

Napomene:

1) Predviđa se najraniji mogući polazak na mobilnost od 12.2.2024. (2. ponedjeljak u mjesecu), pod uvjetom pravovremene prijave studenta (molimo, vidjeti stavku 2).

2) Kao i do sad, izgledno je da će natječaj biti otvoren tijekom duljeg perioda, tj. ne nužno samo mjesec dana, već do isteka raspoloživih financijskih sredstava. Pri tome, neophodno je da se studenti ipak dovoljno rano prijave na natječaj, ovisno o tome kad planiraju početi s praksom (primjerice, ako dostave prijavu nakon 30.11., na praksu će moći krenuti tek najranije od  sredine ožujka 2024. - ovi rokovi će biti dodatno pojašnjeni u samom tekstu natječaja!). Pri tome, kao i do sad, planiramo periodički objavljivati parcijalne rezultate natječaja, za prijave pristigle tijekom prethodnih mjesec dana.

3) Molimo, obratiti pažnju na opcije dodatne financijske potpore za studente s manje mogućnosti, koje će biti naznačene u sklopu Dodatka II natječaju.


 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic