Objavljeno: 23. 3. 2021. u 08:09
Danijela Vnučec Grdović

Poziv za webinare za područje visokog obrazovanja povodom početka novog programskog razdoblja, o Ključnoj aktivnosti 1 i Ključnoj aktivnosti 2.

Tijekom webinara, čut ćete više informacija o Ključnoj aktivnosti 1 u području visokog obrazovanja u novom programskom razdoblju.

 

DODATNA NAPOMENA: Za sudjelovanje na ovom webinaru, prijaviti se mogu samo predstavnici ustanova nositelja Erasmus Povelje u visokom obrazovanju (ECHE), budući da je to preduvjet za prijavu projekata u programu Erasmus+ u ovome području.

 

Program rada webinara o Ključnoj aktivnosti 1 u novom programu Erasmus+ za područje visokog obrazovanja bit će objavljen naknadno.

 

Prijavni obrazac za webinar o Ključnoj aktivnosti 1 u novom programu Erasmus+ za područje visokog obrazovanja

Rok za prijavu: 26. ožujka do 14:00 h

 

ERASMUS+, VISOKO OBRAZOVANJE: Predstavljanje Ključne aktivnosti 2 te centraliziranih aktivnosti u novom programu Erasmus+ za područje visokog obrazovanja
31. ožujka 2021.,
 11:00 - 12:30 

Tijekom webinara, čut ćete relevantne informacije za prijavitelje Ključne aktivnosti 2 te centraliziranih aktivnosti u području visokog obrazovanja u novom programskom razdoblju.

 

Program rada webinara o Ključnoj aktivnosti 2 i centraliziranim aktivnostima u novom programu Erasmus+ za područje visokog obrazovanja bit će objavljen naknadno.

 

Prijavni obrazac za webinar o Ključnoj aktivnosti 2 i centraliziranim aktivnostima u novom programu Erasmus+ za područje visokog obrazovanja

 

Rok za prijavu: 28. ožujka 2021.

 Dostupni su i webinari za ostala programska područja, a sve informacije možete pronaći na poveznici:
https://www.mobilnost.hr/hr/novosti/otvorene-su-prijave-za-niz-webinara-u-sklopu-nove-generacije-programa-erasmus-i-europske-snage-solidarnosti/

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic