Objavljeno: 3. 3. 2021. u 07:57
Danijela Vnučec Grdović

Središnji ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu objavio je natječaje za razmjenu studenata na 5 partnerskih sveučilišta. Tekst natječaja kao i poveznice na njih nalaze se na linku:

 

http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/natjecaji-za-stipendije-za-studentsku-razmjenu-u-ak-god-20212022/

Natječaj za dodjelu stipendija iz sveučilišnih sredstava redovitim studentima preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu za jednosemestralnu studentsku razmjenu u ljetnom semestru 2021./2022. na sljedećim partnerskim sveučilištima: Sveučilište Chuo (Japan)Sveučilište Sophia (Japan)Sveučilište Lomonosov (Rusija)Sveučilište New Mexico (SAD)Sveučilište Cincinnati (SAD).

Rok za prijave: 23. ožujka 2021. (datum primitka!)

 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic