Objavljeno: 2. 2. 2018. u 14:17
Danijela Vnučec Grdović

Nastavno na obavijest o Otvorenom pozivu na dostavu projektnih prijedloga UP.03.1.1.02 Internacionalizacija visokog obrazovanja, ovime želimo skrenuti pozornost na IZJAVU O SUGLASNOSTI SVEUČILIŠTA, koja je obvezni dio prijavne dokumentacije.

Za projekte koje predlažu sastavnice izjavom se potvrđuje usklađenost projektnog prijedloga s razvojnim i strateškim ciljevima sveučilišta. 

Zamolbe za izjave o suglasnosti potrebno je dostaviti u digitalnom formatu na adresu elektroničke pošte rector@unizg.hr  (cc vesna.kotarski@unizg.hr ) najkasnije do 23.02.2018.

Zamolba treba biti sastavljena u obliku službenog dopisa čelnika sastavnice, sa slijedećim informacijama:

-              Naziv projektnog prijedloga

-              Svrha/Specifični ciljevi (razvoj/uspostava/izvedba združenih studija i/ili razvoj/izvedba studijskih-obrazovnih programa/modula/kolegija na engl/njem/franc.. jeziku u xy području)

-              Prijavitelj / partneri

-              Trajanje provedbe projekta (12-36 mjeseci)

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic