Objavljeno: 7. 9. 2017. u 12:19
Danijela Vnučec Grdović

Posljednji rok za prijavu projekata u programu Erasmus+ u području mladih za 2017. godinu je 4. listopada. Želimo vas upoznati sa stanjem proračuna i podsjetiti na mogućnost savjetovanja s programskim djelatnicima od 28. kolovoza zaključno s 18. rujnom 2017.

Obrasce za savjetovanje i dodatne informacije pronaći ćete u rubrici Potpora pri prijavi 2017. Agencija za mobilnost i programe EU u prva dva roka za prijavu je dodijelila 1.970.908,00 EUR, čime su za posljednji rok preostala sredstva kako slijedi:

 

 

*Sredstva dostupna za Europsku volontersku službu ni na koji način ne mogu se preraspodijeliti na ostale aktivnosti te vas potičemo da što kvalitetnije iskoristite preostala sredstva jer se od 2018. godine EVS vrlo vjerojatno spaja s Europskim snagama solidarnosti te će provedba projekata u području volontiranja biti nešto drugačija. Posebice iskoristite priliku i prijavite Strateški EVS jer budućnost ovog formata u 2018. godini nije poznata.

Slobodna sredstva za KA1 projekte koji uključuju partnerske zemlje iznose 394.302,25 EUR.

Potičemo vas da svoje projektne prijedloge pošaljete na savjetovanje djelatnicima Agencije kako biste dobili korisne savjete za njihovo poboljšanje.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic