Objavljeno: 1. 6. 2016. u 14:02
Danijela Vnučec Grdović
Drugi krug Natječaja za program...

Ovim putem Vas obavještavamo da je Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu objavio Drugi krug Natječaja za program Erasmus+ PARTNERSKE ZEMLJE (fokus: zemlje izvan EU):

  1. DRUGI KRUG NATJEČAJA za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru Erasmus+ programa Ključna aktivnost 1 (KA107) - Projekti mobilnosti između država sudionica u programu i partnerskih država za razdoblje mobilnosti od 01.09.2016. do 31.05.2017.

Krajnji rok za prijavu na natječaj jest: 01.07.2016.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic