Objavljeno: 25. 6. 2014. u 18:31
Uređeno: 25. 6. 2014. u 18:32
Danijela Vnučec Grdović
Objavljeni su rezultati Erasmus+ natječaja za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u ak. god. 2014./2015. za aktivnosti:
·         održavanje nastave (nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i njegovih sastavnica; novo: nenastavno osoblje iz tvrtki izvan RH)
·         stručno usavršavanje (nastavno i nenastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i njegovih sastavnica).
 
Odbor za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu pregledao je prijave i sastavio privremene rang-liste odobrenih prijava za obje aktivnosti. Rezultati se nalaze na poveznici http://www.unizg.hr/nc/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-sveucilisnih-djelatnika/obavijesti-za-sveucilisne-djelatnike/.
Kandidati imaju mogućnost žalbe Odboru u roku od 5 dana od objave prijedloga rang-lista. Žalbe se šalju na staff@unizg.hr.
Nakon naznačenog roka, Odbor će razmotriti eventualne žalbe te u roku od 10 dana na sveučilišnim stranicama objaviti konačne rang-liste. Na konačne rang-liste ne postoji mogućnost žalbe.
Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic