Objavljeno: 21. 11. 2022. u 11:41
Danijela Vnučec Grdović

Javljamo informaciju o održavanju interdisciplinarne međunarodne konferencije o otvorenim podacima (International Open Data Conference: Open data challenges in times of crisis and growth) koja se u okviru OBZOR2020 projekta TODO (Twinning Open Data Operational) održava na Sveučilištu u Zagrebu od 28. studenog do 2. prosinca 2022.

 

 

 

Program konferencije dostupan je na: https://icod2022.pravo.hr/programme 

 

Registracija je otvorena do utorka, 22.11. putem https://icod2022.pravo.hr/call

 

Konferencija se održava u sklopu Obzor2020 TODO projekta (https://todo-project.eu/) na kojem uz Pravni fakultet sudjeluje još pet sastavnica Sveučilišta u Zagrebu (Geodetski fakultet kao glavni koordinator,  Fakultet elektrotehnike i računarstva, Fakultet organizacije i informatike, Fakultet prometnih znanosti i Agronomski fakultet) - te Tehnološko Sveučilište Delft (Nizozemska) i Egejsko Sveučilište (Grčka) kao vanjski partneri. Projekt je usmjeren na unapređenje interdisciplinarnog pristupa i inovacijskog kapaciteta Sveučilišta u Zagrebu u korištenju otvorenih podataka.

 

Konferencija će se održati hibridno, uživo s online prijenosom. Više o konferenciji na https://icod2022.pravo.hr/home

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic