Objavljeno: 8. 2. 2022. u 14:07
Danijela Vnučec Grdović
Poziv_Predstavništvo Europske...

Europska komisija proglasila je 2022. godinu Europskom godinom mladih. S ciljem da uključi mlade u izgradnju bolje, zelenije i digitalnije Europe, Predstavništvo EK u Hrvatskoj organiziralo je poseban natječaj, čija je svrha omogućiti mladima da ponude svoj prijedlog jedne ili više aktivnosti za proslavu Dana Europe koja će se održati 9. svibnja 2022. godine u Zagrebu. Ključno je da predložene aktivnosti budu povezane s temama i politikama Europske komisije, kao i da obuhvaćaju pitanja koja najviše okupiraju mlade, poput ravnopravnosti, održivosti, mentalnog zdravlja te kvalitetnog zapošljavanja.

Natječaj je otvoren do 12. veljače 2022. u 12 sati, a prijaviti se mogu sve mlade osobe u Hrvatskoj u dobi od 16 do 27 godina i to u timovima od 3 do 5 članova. Pobjednički tim dobiva priliku realizirati svoju ideju i koncept proslave Dana Europe uz savjetodavnu i organizacijsku podršku Predstavništva.

Detaljne uvjete i pravila natječaja možete pronaći na poveznici:

https://croatia.representation.ec.europa.eu/events/otvoren-natjecaj-za-organizaciju-proslave-dana-europe-u-hrvatskoj_hr

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic