Objavljeno: 25. 8. 2021. u 09:24
Danijela Vnučec Grdović

Erasmus Student Network (ESN) Zagreb, podružnica najveće europske studentske organizacije koja za cilj ima promicati mobilnost, internacionalnim studentima pomoći pri snalaženju i socijalizaciji u novoj okolini  putem stvaranja sadržaja na lokalnoj razini, a lokalnim studentima pružiti mogućnost razvijanja brojnih vještina. U Zagrebu, ESN promiče mobilnost već punih 10 godina te vas ovim mailom obaviještavamo kako i ove godine primamo nove članove!

Volontiranjem u ESN-u Zagreb naši članovi imaju priliku ostvariti nova poznanstva, steći brojna znanja, dobiti referencu za životopis i razviti se u osobnom i profesionalnom smislu, a sve to, naravno, dolazi uz poticajnu okolinu i zabavu!

Zainteresirani studenti imaju priliku birati dva tima između njih šest: Social Inclusion, Sport, Party, Public Relations, Intercultural Exchange i Travel. Priključivanjem jednom ili dva tima zainteresirani studenti imaju priliku organizirati događaje za strane studente kojima mogu pomoći skupinama u nepovoljnom položaju, promicati zdrav način života, kreirati tematske evente, naučiti kako se gradi i promovira događaj, poticati na upoznavanje drugih kultura te razviti vještine organizacije i putovanja. 

Prijave su otvorene do 2. rujna u 23:59h putem linka, a u prilogu niže Vam šaljem video, priopćenje i Facebook naslovnicu. U videu i priopćenju naši članovi govore o tome što je ESN Zagreb, zašto se isplati volontirati kod nas, ali i koje su to vještine koje svaki član usvoji, a mogu im pomoći na budućem radnom mjestu! Nadam se kako možete objaviti članak i video na Vašim stranicama i društvenim mrežama te na taj način potaknuti studente na rad u internacionalnom i dinamičnom okruženju!

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic