Objavljeno: 26. 2. 2020. u 15:18
Danijela Vnučec Grdović

Radi izvanredne situacije vezane nCoV bolesti (COVID-19) i zaštite svih studenata i osoblja, središnji Ured za međunarodnu suradnju Rektorata donosi privremenu mjeru:

 

OBUSTAVLJAJU SE INDIVIDUALNE KONZULTACIJE I SAVJETOVANJA za SVE: domaće i strane studente, nastavnike, administrativno-tehničko osoblje i građane (bez obzira dolaze li iz kritičnih područja zaraze ili ne).

Dokumentacija će se obrađivati putem POŠTE ili E-MAILA, a savjetovanje i komunikacija također E-MAILOM ili telefonom. Ured za sve druge poslove i aktivnosti nastavlja s redovnim radom.

Ova preventivna mjera stupa na snagu odmah, dana 26. veljače 2020. Molimo da obavijestite svoje studente i osoblje (domaće i strano).

Potpuna obavijest se nalazi u privitku, te će biti objavljena na mrežnim stranicama pod Obavijesti za studente odnosno Obavijesti za sveučilišne djelatnike , te na engleskoj inačici: http://www.unizg.hr/homepage/international-exchange/exchange-students/before-coming-to-zagreb/

Napominjemo da se radi o internoj preventivnoj mjeri isključivo središnjeg ureda za međunarodnu suradnju Rektorata uvedenu zbog opisa posla koji uključuje primanje većeg broja stranih i domaćih studenata i osoblja.

Sveučilište u Zagrebu objavilo je preporuke na mrežnim stranicama: http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/mjere-zastite-vezane-uz-koronavirus-covid-19-preporuka-postupanja/ .

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic