Objavljeno: 7. 9. 2017. u 12:01
Danijela Vnučec Grdović

Obavještavamo vas da je u okviru međusveučilišnog sporazuma i s ciljem jačanja bilateralne suradnje Sveučilište u Cincinnatiju ponudilo prihvatiti u kraći posjet do 2 osobe sa Sveučilišta u Zagrebu u 2018. godini.
 

Detalji ponude i prijavni obrazac dostupni su na sveučilišnim stranicama: http://www.unizg.hr/nc/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-sveucilisnih-djelatnika/ostale-mogucnosti-stipendiranja/.

Odabir kandidata vrši Sveučilište u Cincinnatiju. Prijave je do 15. listopada potrebno dostaviti Sveučilištu u Cincinnatiju na Mary.Watkins@uc.edu. Molimo u kopiji e-maila prijave dostaviti i Renati Hranjec u Uredu za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu na renata.hranjec@unizg.hr. Prijave supotpisuje dekan.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic