Objavljeno: 20. 7. 2017. u 11:43
Danijela Vnučec Grdović

Projekt Online Learning Agreement financiran je od strane Europske komisije u kontekstu digitalizacije studentskih mobilnosti, a provode ga European University Foundation i Erasmus Student Network.

 

 

Trenutno ovaj online sustav testira oko 75 visokih učilišta iz EU, a cilj je da sva visoka učilišta koja sudjeluju u Erasmus+ programu od 2020. g. koriste Online Learning Agreemet (OLA).Pozivamo vas da se informirate o ovom projektu, a ako ste zainteresirani možete se prijaviti i za sudjelovanje na OLA radionici u listopadu ove godine koju organizira Sveučilište u Luxembourgu (poziv na prijavu u privitku).

 

/_news/37530/Izvedbeni plan 2017-2018 (2).pdf

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic