Objavljeno: 11. 7. 2017. u 12:34
Danijela Vnučec Grdović

Pozivamo Vas na konferenciju  CEFRiTES - The CEFR in Tertiary Education System – Interpretations and Implementations  u organizaciji  Odsjeka za engleski jezik i knjizevnost Sveucilista Nikole Kopernika u Torunu, Poljska.

Konferencija ce se odrzati u Torunu u periodu od 19. do 21. rujna 2017.

Konferencija je namjenjena prvenstveno djelatnicima koji su uključeni u  provedbu Zajednickog europskog referentnog okvira (Common European Framework of Reference for Languages) u poducavanju jezika na visokoskolskoj razini. Voljeli bi pozvati kreatore politika, istrazivace i nastavnike jezika kako bi podjelili svoje perspektive, misli i iskustva o navedenoj temi.

Vise informacija o konferenciji mozete pronaci na http://cefrites.umk.pl.
Prijavni obrazac nalazi se u prilogu.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic