Objavljeno: 29. 8. 2016. u 11:08
Danijela Vnučec Grdović

Bavarski akademski centar za Srednju, Istočnu i Jugoistočnu Europu (BAYHOST) raspisao je natječaj za dodjelu jednogodišnjih stipendija za diplomski ili doktorski studij na bavarskim sveučilištima u ak. god. 2017./18.

Stipendije su namijenjene studentima Srednje, Istočne i Jugoistočne Europe.

Jednogodišnji studijski boravak u Bavarskoj kao dio doktorskoj studija u matičnoj zemlji također može biti financiran.

Stipendije mogu se produljiti u dva navrata do najviše 3 godine.Više informacija na linku

Rok za prijavu (za osobe koje se prijavljuju po prvi puta) je 1. prosinac 2016. (datum zaprimanja), a dodatne informacije mogu se pronaći na poveznici http://www.uni-r.de/bayhost/english/scholarships/study-in-bavaria/index.html ili na e-mail doeppe@bayhost.de.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic