Objavljeno: 29. 10. 2014. u 10:55
Danijela Vnučec Grdović

"Global Talent" jedna je od mogućnosti koju pruža međunarodna studentska organizacija AIESEC.

Praksa je namijenjena svim studentima, apsolventima te onima koji su stekli zadnju diplomu u posljednje dvije godine na području:
• Poslovne ekonomije
• Informacijske tehnologije
• Učiteljskih zanimanja/jezika

Odlazak na međunarodnu stručnu praksu je prilika koju nikako ne smiješ propustiti jer dobivaš mogućnost dodatno unaprijediti svoje vještine na području za koje se obrazuješ, ako želiš steći iskustvo rada u internacionalnom okruženju te rada u profesionalnom okružju i najvažnije od svega, dobivaš stavku koja u tvojem životopisu može biti presudna za zaposlenje u budućnosti.

Više informacija možete vidjeti u bookletu ili na Facebook stranici

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic